9minggu

Sy preggy 9 minggu... Minggu lepas 11/5 1st scan doc kata kandungan 6weeks6days... Kalau ikotkan last period spatutnya 7weeks 4days... Hari ni lepas berbuka ada keluar darah sikit, terus g klinik doc scan kandungan ikot scan 6 weeks2days.. Spatutnye da masuk 9weeks...doc kata 2 kemungkinan sama ada gugur atau lambat mbesar... Tp kantung refer pd yg 1st scan bentuk x berapa nak cantik kata doc... Doc suruh tggu lagi 2 minggu utk tgok pkembangan... Sbb hanya ad kantung heartbeat xde, kantung kosong... Doc kata dia byk2 mane tau kuasa Allah kan kndungan tu masih selamat... Sekarang sy down sgt, sedih... Ni kandungan ke 2...2tahun lepas pernah gugur... Sy da bkahwin 3 tahun... Sgt mnantikan cahayamata.. Tolong doakan saya ibu2 semua... ?

27 Balas

kalau sy time mula mula g scan doc cakap bby baru 6mgu.. kira dri tarikh period spatotnye dh 13mgu time tu.. nurse KD bising cakap awal awal bby kecik dah..smalam g repeat scan..doc ckp bby 11mgu.. spatotnye dlm 16mgu dh.. mmg lari sgt dgn tarikh period.. so far bby ad heartbeat.. doc tanye pasal sejarah period. bile dia tahu sejarah jadi tak ad masalah ..