Kantung Kosong

6hb aritu pegi cek hkl. Cek utk cyst tpi ?. 3 org doc scan mengatakan kantung ada tpi heartbeat xde ?. Kalau 1 xper, doc bgtau ada 2 kantung tapi kosong. Doc bg pilihan d & c atau tggu 2 weeks. Sy pilih tggu. Soalan sy, bahaya x simpan kantung yg dikatakan kosong tu? Skrg sy 10minggu.

1 Balas

Sambil tunggu tu try pegi klinik swasta lain and scan dari bwh jugak..lebih jelas..

4y ago

Masa kat hkl dia buat juga. Scan bwh scan atas. Siap seluk guna jari. Masa seluk guna jari tu, ada keluar lendiran coklat. Doc ckp tu tanda gugur 😭