Ini ke kantung

Askum semua.. sy hamil 7mggu kalo ikut last period tp last week jmpe doc scan,kandungan jd 5 mggu plak...jmpe doc sbb sy ada spotting..doc bg ubat dupaston,da mkn tp xde improve...darah fresh plak yg makin byk keluar..doc ada ckp...kalo kandungan survive,dtg rescan 2 mgu lg...kalo x,akan gugur...persoalannya dlm gambar tu kantung ke...perlu ke sy p hospital...sy xde sakit perut sgt pun...

Ini ke kantung
8 Balas

saya pernah macamni. so my suggestion terus pergi hospital and bawak darah ni sekali. maybe ada kantung dekat situ. sebab doc akan tanya and suruh bawak kalau kita dah tumpah darah. then nanti dorang akan double scan untuk confirmkan your condition. stay strong dan semoga cepat sihat

Sy prnh mcm awk ni dlu msa 11w. Spotting sikit2. Igtkn normal x pegi hosp laa. Lama2 mkin byk dn g hosp rupanya dh ad bukaan misscariage tp x jatuh lg, kena suru dtg scan 2mgu klw bole survive tp mlm tu jg dh jatuh😅. Apapun drh yg klr awak kna cpt2 pegi hosp .jgn tggu lama

keadaan sy keluar fresh blood juga + saya demam dan selsema hanya tawakkal pada Allah Taala sahaja. sy call doktor fertility saya dia kata suh mkn duphaston mcm biasa dan buat ujian drh. check up dgn doktor 2 mggu lg. mudahan Allah pelihara baby saya dan baby puan aamiin

cepat cepat pergi hospital ye sis. semoga dipermudahkan segala urusan 💕

Hopefully ok la sis keadaan skrg. Dh pergi hospital ke sis? Ada update x

2y ago

Insyaallah semoga baik2 utk sis sbb mslh sy pun mcm sis cuma belum kluar drh fresh lg. kne tggu je ni tgk cmne

Pg hospital and bawa skali ketulan tu … mcm kantung tu

2y ago

Kena bawak sis

macam mana keadaan awak sekarang?

mcm mna update keadaan sis sekarang

2y ago

Alhamdulillah...dlm gambar tu da complete keluar..Allah mudahkan semuanya...sy xde sakit perut or tumpah darah...