Scan 9 weeks kantung kosong je

Last week sy g scan iktkn kiraan 9 weeks tp nmpk kantung kosong je 😔 doc suruh repeat scan lg 2 weeks.. doc kate mybe missed miscarriage or early pregnancy.. doc check size kantung tu dlm 7 weeks.. start mgu ni sy da loya muntah2.. before ni xde pn mcm ni.. adakah bby sy msh ada cuma x nmpk lg hr tu? #pregnancy #First_time_mom

4 Balas

Early pregnancy kali tu mommy. Byk bdoa ye. Stay positive. Sy pernh mgalaminya.. Tp sy positive je. Alhamdulillah mcm doktor bgtaw scan 2 weeks lgi.. Alhamdulillah dah ada.. Stay healthy & stay positive Keep pray mommy ❤️ #TAPSupermoms

4mo ago

allahu rabbi ..baru perasan reply.. alhamdulillah mama.. anak 3 tahun 2 bulan da.. tp org ingt anak umur 5 tahun.. suka sgt becerita

Hi sis... dah boleh nampak ke? saya last period 25.1.21 ikut last date tu dah 9 week tapi Dr. scan ckp baru 7 week... xde heartbeart lagi....Doc ckp mungkin kandungan x menjadi... risau 😞... ni 1St baby so xde pengalaman

2y ago

hi nnak tnya u dh dlamat bersalim ke

sama sy..ikot dh 9@10 week juga..tapi dh 2 kali scan..hanya nmpk kantung sahajaa. .doc pon kata yg sama😥

need to repeat 1 more time incase date salah