susu

Sy nk tanya .. preggy takpe ke kalau x minum susu materna?? Kalau minum dutch lady yg perisa choc boleh x? Sebab sy mmg tkleh masuk apa2 susu slain perisa choc. Hl full cream ke cmpur kurma ke vanila or asli mmg akan muntah.

38 Balas

Saya preggy anak 1st dulu xpenah langsung minum susu materna.saya minum Milo n teh ais dri 1st preggy sampai la nak bersalin. Masa tu mmg xleh hidu bau susu lngsung

5y ago

X turun. Anak 1st dulu xde masalah apa2.cuma berat je Naik banyak.minum air gula skli. Hb semua ok smpai la bersalin.masok preggy anak kdua nih,tetiba drop hb 10.8, saya x amik Pon kopi milo.saya banyk minum susu kurma fresh n barli.mungkin ikut bdan jugak sis.