Susu untuk ibu mengandung

Boleh kawan-kawan semua share minum susu apa sepanjang kehamilan yang tak tinggi gula? Setakat ni saya minum dutch lady kotak perisa choc 125 ml je tapi takut tinggi gula. #ingintahu #16weeks

9 Balas

enfamama anmun HL coklat dutchlady strawberry nti 7bulan nk beli karihome ... saye mmg x blh stick pd 1susu sbb cepat luga https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Saya minum anmum ja. So far gula semua okay. Baru ja minum air gula and alhamdulillah so far semua okay. Tapi saya mmg jenis yg x suka minum minuman manis. Not sure kalau ada kaitan dgn diet harian.

Minum susu HL Marigold sbb dia low fat selalu nurse & doktor pun suh minum yg tu...siap ada acid folic klu baca kt kotak tu

Saya gdm, so far saya minum dutch lady full cream. Saya check gula lepas minum tak banyak naik. Skrg saya minum susu tu je 😊

Sy mnum susu kambing maeez dengan esp shaklee. Tp esp tu sy campur dgn ducth lady coklat.

sy minum similac mom...sbb rasa krg hamis bg sy

Sy mnm efferty mama, skrg try lazz plak.

saya minum HL.nurse cakap tu bagus

Susu Kambing karihome