susu

Sy nk tanya .. preggy takpe ke kalau x minum susu materna?? Kalau minum dutch lady yg perisa choc boleh x? Sebab sy mmg tkleh masuk apa2 susu slain perisa choc. Hl full cream ke cmpur kurma ke vanila or asli mmg akan muntah.

38 Balas

Sy pon minum susu yg biasa.. sy xboleh telan susu tepung.. paling suka.. susu kurma farm fresh.. hehehe

saya pregnant x minum susu tapi saya makan vitamin D sahaja Alhamdulillah bayi saya sihat

Boleh je. Asal susu. Sya x boleh masuk susu2 mengandung ni. Saya minum fernleaf full cream

Boleh ja sis, tak semestinya bila preggy kena minum susu utk pregnant, tu option saja ...

Dutch lady choc takut high sugar..sy dr awal preggy minum dutch lady low fat..okay..tak manis

5y ago

Macam tu kena try lain la..macam ada kawan sy tak boleh minum susu..so nurse suruh dia makan cheesedale sekeping sehari..sebab kandungan dia dah sama macam susu...try consult dengan doc or nurse la...😄

Sy pun susu biasa je, kdang dutch lady , kdang susu farm fresh tp perisa coklat gak..

Sy pon x boleh minum susu.. Sy amik pil kalsium je..itu pon dh ckup gizinye

5y ago

Farmasi ada, online pon ada.. Sy minum brand surbex calcium d3.. Ni doc kpj bg sy..sis boleh Google tgk gambar ya

Boleh susu lain to choc tinggi gula.. Takut kena kencing manis.

5y ago

Try check rs mcm ada rs vanilla. 😍

Boleh je...susu bekalkan kalsium utk mommy n baby...

boleh je.fresh milk apa2 perisa pun. asalkan susu.