maggy

hi, sy nak tanya, ibu2 yg mengandung boleh mkn Maggy tak, sy teringin nak mkn Maggy Pama Tu, ibu2 pernah teringin nk mkn Maggy tak? and korg mkn je atau tahan je

24 Balas

Saya tak amik makanan ringan sbb tak berkhasiat utk baby & perkembangannya

boleh..tp wt rasa je..jgn mkn semua. tgk org la..ada y blh..ada x blh.

Bole je.. tp jgn lh selalu. Dan kurangkan rmpahnya spya xpedas sgt

Saya mkn jugak. Teringin tengok suami mkn. Kalau boleh elakkan la

Saya tahan je.. Suami tak bagi.. Dia kata tak ade khasiat.. 😆

Sy ada mkn sbb x blh mkn nasik..tp jgn lh kerap sgt..

Sy mkn jur..tpi jngn kerap..lama2 skali

makan je tp sekadar merasa ja ..

Mkn je tpi jgn selalu

Makan je tp jgn lebih