Salam, maaf ibu2 sy nak bertanya

Kenapa nadi saya tiba2 laju? Sy pregnant 28week...risau sgt2 ni.. Lps sy mkn jajan potata,, sikit je sy mkn sebab teringin sgt..

2 Balas

Sy pom 9/5 aritu Tetibe g klinik nadi laju.. Doc suh rest kjap n cek balik, laju jgk... Smpai amik drh sbb tkot ad apa ntah sy lupa.. Result normal... N mggu lpas sy g klinik, nadi laju jgk.. Sy Hari2 cek kt umah, normal pulak... Sblm ni xpernah2 laju nadi klau cek kt klinik... Plik jgk stat bln 5 tu jdi laju... Sy 27w

11mo ago

Moga dipermudahkan urusan awk.. Sy pom Hari2 cek Nadi kt umah.. Alhamdulillah ok jer... Kt klinik je jd mslh😁😂

maaf puan sy kurang psti ttg ni sbb tiada pnglmn mengalaminya..mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin