Hi momsis.. ada tak yg boleh kongsi pengalaman makan maggy? Sbb saya selalu teringin makan maggy 🥹

6 Balas

Saya pun teringin makan megi saya masak sendiri letak telur , cili dan sawi, tumis bawang semasa awal kehamilan. Saya tau tak berpa elok, suami pun tak bagi, sampai saya menangis sbb nak sangat makan megi 😂 Saya search megi kuah buat sendiri. Saya beli mi cintan kosong, saya buat kuah sendiri. Sekali tu je lah saya makan megi semasa hamil. Asal lepas teringin tu 😅

2y ago

😂 makan je lah.. lepas hajat teringin tu

sy makan megi sparuh je sbb suami marah makan byk2.. 😅 makan pon sbulan skali je.. lepas makan megi minum air masak byk2.. n makan buah2 jugak.. biar tak terase sgt bgi baby mkn makanan x berzat

kdg2…tp sy mkn maggi pama je.elakkn mkn maggi kari yg sdap sgt tu.

2y ago

Laa baru nak makan maggi kari 🥹

kurangkan sis. ibu mengandung & menyusu tak digalakkan

2y ago

jangan beli stok maggie dah sis. pegi pasaraya elakkan lalu area maggie. insyaAllah. perlahan2 kurangkan ya sis ☺️

saya pon makan , sebab tak lalu nasii😂

2y ago

Sama sis.. sebelum pregnant kalau makan nasi sampai dua pinggan. Skg susah sgt makan nasi 😂

sya makan jugk magi,,tapi jarang2 🤭

2y ago

dlam keadaan skrng yg alahan teruk ni ,,2 or 3 Kali je sbulan tu pun tak larat habiskn sebungkus 🤭