hb rendah..

Sy mengalami hb rendah..hb sy 8 ja..apa yg perlu sy buat utk menaikkn hb sy

31 Balas

Sy buat jus campuran beetroot, carrot dan epal...minum hari2..hb cpt naik dan berkesan

Boleh try maltofer,Beli kat farmasi je,sbb sejak saya ambik maltofer nie,HB cantik je

Maknn ubt zincfr dgn air oren sblm tdr. Atau mkn byk dging or syr bym. Jambu btu

Makan kacang kuda , jambu batu , bayam hijau , kurma & kerang 👍🏻🤗

Minum jus delima dengan air oren Sunkist. Saya amalkan terus Naik mendadak

Consume ubat kk dengan cara yang betul,mkn sayuran hijau dan buah²han

Ada ubat x kk bagi? Cuba mkn ubat dgn air limau tanpa gula ya...

boleh cube makan hati ayam, jambu batu atau pun buah delima...

Byk mkn daging ,kerang ,jambu batu ,ikan bilis dgn betik sis

Sy mkn obimin, klinik bgi.. Spnjang preggy hb sy 11😊