cara menaikkn hb low

Hi semua, Nak tanya macama mana nak naikkn hb ye... Sy dh mkn ubat zincofer kk bg. Tp still xnaik. Mohon bantuan.. Tq.

2 Balas

mkn ubat tmbh darah dgn buah oren sunqist..tips ni dari JM yg jaga saya, alhamdulillah hb saya ok..mggu lps cek 12.7.. slain tu sis blh mkn buah delima,tembikai,sayur bayam,kerang, hati lembu/hati ayam,kurma takpun air susu kurma..

masa sy check up di klinik swasta doktor bg maltofer, baru naik hb.