Cara naikkan hb balik

Nak tanya ada tak yg tau cara nak naikkan hb balik sbb hb sy turun 10.0 hb ja...saya pregnant 27 week...

2 Balas

Cuba sis try amalkan makan ikan bilis .. bubuh laa dalam syur .. makan goreng , bt nasi goreng . Lpas tu amalkn makan hati ayam . Makanan yg berunsurkn laut mcm ikan .. lagi satu , amalkn makan perah dgn buah limau nipis .. nak bt sambal ke bole

try makan buah jambu batu tiap2 hari.. mkn sbiji shari on okeh dh