simtom apa lepas minum air gula

Sy kali prtama minum air gula hari ni x smpai stengah jam dah pening pusing2 n 2 kali muntah.. Time minum ok je.. Rmai ke yg alami mcm sy??? Lama sgt nak kene tggu 2jam.. ??? Kalau tipu kita x muntah diorg boleh thu ke?

2 Balas

Kwn sy lepas minum mmg terus pening teruk n kena berehat.. sy lepas je minum boleh terus buat keje sementara tggu 2 jam tu.. muntah mmg diorg x tahu, tp result kita la x valid.. sanggup ke menipu demi kepentingan diri sendiri yg xnk repeat minum air gula sdgkan tindakan tu membahayakan kandungan?

5y ago

Yeke.. Pening dia lain mcm.. Bdan rasa lembik tiba2.. Kwn tu ada kncing manis ke x sbb jdi mcm tu? Demi anak mmg repeat byk kali laa

Diorang tak tahu tapi nanti akan mempengaruhi keputusan gula awak la. Keputusan tu dah tak tepat.

5y ago

Risau la kmis ni nk kne p minum air gula lg.. Ambk drah lg.. Stress