kenapa kucing suka ibu pregnant?

Sy hairan blk kg kucing mom yg sombong dh mula suka dgn sy nk kawan2,mnja2 nk nyodol2 perut sy masa sy tido padahal sblm ngdung bkn main sombong lagaknya nk belai pun xmau badget bgs sgt lah..klu g mkn kt kdai mkn pun sama byk kucing yg dtg nk mnja2 ..korang pun ada pglman yg sama kew???

6 Balas

Mcm saya... Minggu lpas hari sabtu,suami ajak mkn luar lpas tu masa nk blik masuk dlm kereta dia ikut kucing tu pandang je saya kak...klu kat umh pun sama.... Hihihi.... Ada terbaca kucing yg mendatangi kita allah ada kirimkn sesuatu,mungkin melindungi kita sebb kita ibu mengandung ... Kita membawa anugerah yg allah dh berikn selama 9bulan 10hari...

4y ago

😊

Same here sis. Mybe kucing tu ade instinct yg baik pasal kita sape tahu kan. Hehe. Berbuatlah baik dgn haiwan sbb mereka jugak mendoakan kesejahteraan kita 😘

4y ago

Yes right2 😁🐱

Kucing saya! Sebelum saya pregnant, nak peluk pun dia tak nak. Sekarang time pregnant, selalu nak tidur sama2 dan mesti duduk dekat perut

4y ago

Binatang pun ada jiwa kan🐱

alhamdulillah...kucing binatang kesayangan nabi dan selalu mendoakan manusia yg sentiasa berbuat baik .....

Sy pun sama...tp kucing2 kt pasar ke kt mana2 tu..... yg dtg ngikut tu...yg sama2 pregnant😂😂

saya ada , tpy nak tahu x kucing yg dekat kat sya tu pon mngndung jgk... hehe...