Lendir merah

hi, sy dlm first trimester lg dlm 6mgu lbh cmtu. hrni masa buang air kcil tiba2 ada mcm lendir halus kcik je merah. so, sy g klnik doc scan camtu mmg nampak kantung ok je n doc ckp maybe kkdg baby bru nk menempel bbtul cmtu. n dia suruh dtg scan lg 2mgu. tp sy still risau jgk nak g kencing pun risau takut ada lagi. perlu ke sy g klnik lain cek lg? n perlu x puasa? sy mmg hrni n smlm xpuasa sbb xlrt bgn sahur. ingat nak selangseli sbb xda alahan sgt cuma pnt krg selera mkn cmtu je.

1 Balas

tunggu lagi 2 minggu. kalau.larat puasa. kalau tak.larat jangan.