keluar darah n air

assalamualaikum.. sy nak tanya la..hari tu sy ada keluar darah..tp xbnyk la..just mcm cair..n air2 je.. so mlm tu sy pergi hospital.. doc dh cek jalan..buat ctg n scan. tp jalan xbukak lg.. ctg ok..scan baby pon alhamdulillah ok.. doc n nurse suruh balik dulu.. sbb jln xbukak lg.. selagi darah n tumban xkeluar bnyk.. n pinggang xsakit teruk.. xyah dtg dulu.. sokey la. sy balik.. n smlm kuo darah sikit je mcm biasa.. sy biar je.. n td pg bngun tido dlm 4,5 pg mcm tu pergi toilet, tgk ada darah lg.. Tp xbnyk.. N sy smbung tido.. Pg kol 8..sy bangun, g toilet, tgk bnyk pulak.. Tp mcm darah dgn air.. Pinggang sy xsakit sgt pon.. Just perut kerap sakit.. Mcm 5,10 minit skli.. Rytu doc kata xyh dtg.. Klo xde tanda2 yg dye ckp tu.. Sbb normal yg sy kena ni.. Betul ke.. Tp. Kalau biarkan.. Habis la darah asik nk. Keluar.. Walau xbanyak.. Krg pergi hospital lg.. Kena suruh balik lg.. Sy pon binggung #38minggu5hari #mohonpendapat #jgnkencamsayafirstbaby #terimakasih

1 Balas

kalau sakit tu kerap . contoh 5minit sekali . kena pegi hospital la .