without heartbeat

Salam ..spttnya sy buat buku 3.11.19 ..tp 2hr lps sy bleeding ..trs prgi KK untuk cek .. doc scan ,kantung n baby ada .tp heartbeat tkde ..3x scan pun sama ..malam sy gi hsptal plk ..pun sama ..ada kntung n bby ..tp no heartbeat ..doc pakar cakap mgkin kecik lg ..kalau ikut kiraan dr period sy sptutnya skrg 11w prgnancy ..tp bila scan jd 9w3d ...n doc pakar pun bg appointment dlm 2mggu ..tp dr start bleeding 2hr lpas smpai hrni ada juga kluar drh ..but just setompok je .tk penuh pad ..shri pun just use 1 pad je ..perut pun tk ada sakit ke apa ..tp sy risau ..sy g klinik ..tp bila gi klinik pn tetap suruh tggu 2mggu lg .? Ada tk ibu2 yg bpglaman mcm situation sy skrg ni ?

3 Balas

sis, Kes ini blh Sy tahu apa kesudahannya.. dpt ke Selamat kn bb? ada ke heart beat LPs 2 minggu?

Salam. Mcm mana keadaan sis skrg? Sy pun samaa. Risau 🥹

Tunggu lagi 2 weeks klu gitu..