HB LOW

Sy dah preggy 23week HB makin drop dri 10.5,10.8 smpai 9.5...2minggu skali kena check up...ubt klinik sy xboleh mkn jd pening dan muntah...sape² leh suggest x nk mkn ubt apa bg HB naik?

37 Balas

tapi saya xserasi dgn ubat tambah drh lah sis,dh cuba semua,last2 dokter sarankan jgn mkn ubt tmbh drh cuma consume mkn mknn yg boleh supply kn zat, mcm sis ckp lah buah jambu batu tu smue...saya pon dh cuba minum dgn sunquick sjuk tanpa gula,sama ada di pagi hari atau seblm tidur,dua2 buat kan saya muntah2 non stop sampai kdg2 berdarah...last2 tu jela cdngan dokter,, now slain buah n syur hjau, sy amal kan pati delima...alhmdulillah lah..risau jugak sbnrnya, sbb xmkn ubat tmbah drh ni,risau bby xckup zat