LOW-7month

dh 4x hb drop..2 minggu skli g kk..dh xtau nk makan apa dah..minum kefin pn x..syur ngn buah yg naik kn hb semua dh mkn..kurma kismis pn mkn....ubt kk bg mkn xpnh skip dri awl preg...rsau nye la hai dh 7 bulan hb low..ad cara lain x,nak naik hb..

1 Balas

Pati delima fars. Try lh sesuai ka x.. Minum 2sudu pg time perut kosong.. Mlm nak tdo pon ambil. Sy mkn obimin ngan bancuhan air pati delima tu. Alhamdulillah hb naik setiap kali check up.

5y ago

tq..sy akn cbe cara ni plak..obimin pnh mkn..xnaik..lg drop..kk bg iberet..naik la jgk sket..tp blm cpai 11..