HB LOW

Sy dah preggy 23week HB makin drop dri 10.5,10.8 smpai 9.5...2minggu skali kena check up...ubt klinik sy xboleh mkn jd pening dan muntah...sape² leh suggest x nk mkn ubt apa bg HB naik?

37 Balas

sy pun sama, pregnant cukup 22w harini. td pergi check up, hb drop 10.4. nurse sampai kata sy tak sayang anak, anak sy boleh mati dlm perut, nangis teruk sy dlm tandas sebelum jumpa doc. bukannya sy tak usaha, ubat pun dah tukar banyak kali, ikan bilis dgn bayam hari2 sy makan. sy amik iberet skrg ni. sy down sgt dengar nurse tu cakap mcm tu td 😔 ada sesiapa yg ada cadangan lain tak apa nak makan utk naikkan hb? pati delima sy tak berani makan sbb takut gula tinggi.

4y ago

kurma jnis apa ya?