HB LOW

Sy dah preggy 23week HB makin drop dri 10.5,10.8 smpai 9.5...2minggu skali kena check up...ubt klinik sy xboleh mkn jd pening dan muntah...sape² leh suggest x nk mkn ubt apa bg HB naik?

37 Balas

Sis blh cuba makan buah delima takpun ikan bilis goreng(yg ni tips dari jm yg pencen, mkg btul2 jdi).. n saya pun xboleh telan ubat kk.. saya beli maltofer, rasa mcm coklat2.. sedap, just kemam2 je.. takpun obimin.. sblm tu sis blh cuba bgthu jm yg jaga sis nnti dorang akan bgi ubat lain..