HB LOW

Sy dah preggy 23week HB makin drop dri 10.5,10.8 smpai 9.5...2minggu skali kena check up...ubt klinik sy xboleh mkn jd pening dan muntah...sape² leh suggest x nk mkn ubt apa bg HB naik?

37 Balas

sis consume susu mamadil .. molek untuk hb .. saya mse tu mkn iberet , tapi dh stop mse kndungan 8 bulan .. klau saya mcm xingt mkn iberet , hb akn turun .. pstu saya try susu mamadil , alhamdulillah kulit jdi cmey pastu hb pun comeyy .. 11 ke ats sokmo