HB LOW

Sy dah preggy 23week HB makin drop dri 10.5,10.8 smpai 9.5...2minggu skali kena check up...ubt klinik sy xboleh mkn jd pening dan muntah...sape² leh suggest x nk mkn ubt apa bg HB naik?

37 Balas

Same la hb low...32weeks Mild Anemia Saya kene Jumpe pakar permakanan.. Dia cakap lebihkan makan makanan beriron atau acid folic..buah-buahan Makan ubat teratur..Saya mkn iberet + vitamin C (air sunquick atau limau suam ) Harap Naik la HB 2minggu check up plak...😣