Upt positif

Sy dah lambt period 5 hari...cek awl pagi first air kencing..ada cm 2 garis...tp cek lagi dalam kol 11.. x de garis😔😔😔...adakah normal ur result palsu...

Upt positif
12 Balas

try cek lg smggu sis.kes sy smggu sblum period naik line trg jgak walaupun test ptg..mgkin hormon hcg sy tggi kan..skrg da 18w ttc4y.alhamdulillah..sy doakan awak diberi kan berita gembira di 10malam terakhir rmdhan ni.

2y ago

aamiin..okey sis...mkseh...smoga dipermudahkan urusan..jga diri baik2😍

saya 1st cek, lebih kurang macam ni result upt. masa tu cek dah petang. 2 hari kemudian saya cek lagi. terang sikit tp samar jugak. last² g scan.alhamdulillah ada rezeki tapi ikut perkiraan lewat seminggu

2y ago

alhamdulillah...tahniah sis...semoga ada rezeki sy..aamiin

mmg gitu kalau awal2..pagi hcg pekat so nmpk lebih clear 2 garis..bila ptg hcg low so dia akan samar2..tggu beberapa hari lagi in sha Allah pekat..cuba awal in pagi ya

2y ago

mkseh...inshaAllah...nnti sy cek lagi😍

awal lg 5 hari lewat tu sis..cer tggu 10 hari..In Sha Allah, ada rezeki double line tu slps 10 hari

2y ago

alhamdulillah...sebab excited sy cek awal🤣

Hcg masih low tu.. nti hcg tinggi, apa2 waktu pn dia terang. Btw tahniah sis 🌹

2y ago

alhamdulillah..mkseh sis..smoga ada rezeki sy😍

Pakai test mahal sikit. Test murah ni tkot kehamilan da besar baru dia nampak.

Check lg 2 hari.. Line kita sama.. Hari ni cd34.. Delay dh 2-3hari 🤭

biasa Horman to xstabil Mcm Sy sblm ni 2bulan jgk Horman xstabil

check guna clearblue awal pagi utk keputusan lebih accurate

2y ago

makaseh sis...mudah2 ada rezeki sy😍

Semoga sda rezeki dan dipermudahkan segala urusan