Lewat priod tapi negatif

Tak tau nk ckp MCM mana..lewat priod dh nak masok 2 minggu..tpi Maseh 1 garis je...mula2 cek dulu ada garis smar2..dh tu cek balik hari ni 1 garis je...sedihh rase..tpi kenapa priod Sya lewat ye..cek upt pun ada yg tak betol...😔😔..ada upt yg bagi 2 garis palsu😔..sedih nya#pleasehelp #firstbaby

6 Balas

cuba lagi... jngn putus asa... ada juga sebab hormon period jd lewat. amalkan pemakanan sihat, gaya hidup sihat dan tenang. kalau rasa ragu2, jumpa je doc utk scan serviks ovari semua. kalau dah lama ttc, suami dan isteri dh blh sangat buat rawatan kesuburan. all the best

2y ago

ok sis..tq..

jgn stress sis..kdg period lambt bole jadi jugak sbb stress.. klu sis cek upt Ada 2 line Samar sis Cuba scan plak..mane tahu bole nampak.. sy doakn sis dpermudahkan segala urusan n mudah² positif nanti 🤲🏻😍

2y ago

amin2..

sy pun camtu sis..dh 44 hari lambat period.. beli upt 2 jenis brand lain..tapi yang first 1 garis je..second test ada garis samar" jugak.. taktau positive ke negative.. coba sis prgi cek doktor

2y ago

mula2 lewat period dulu Sya cek guna clear blue ada garis smar2..upt biasa pun SMA..1 minggu kemudian saya cek 1 garis je..mungkin hormon tak stabil kot...

Hormon tu sis. Nak tahu betul2 hamil paling ketara payudara sakit bengkak & besar. Btw cuba lagi jgn putus asa ok 👌🏻

sma mcm sy sis..mula² chek upt naik 2 line smar²,bile chek lg skli dh 1 line..cmfius jd ny hamil ke x ☺️

2y ago

sma la sy pn..mula² chek naik 2 line smar²,,ble chek blik dh jd 1 line...xnk fkir dh tawakal je insya allah ada rezeki nty 😚

tolong komen pliss nak tahu jugak sebab tngh alami benda yg sma

2y ago

saya pun sama sis semua x sma hnya doa and tnggu ja jngn stress