cek upt positif dan negatif

ada tak yg mcm saya...pg smlm cek upt ada 2 garis samar2.. ptg sikit..cek lg...1 garis...pg ni sy cek 1 garis...tnghari sikit...cek lg..naik 2 garis...

3 Balas

Klu awal2 pregnancy ni, guna urine awal pagi. Klu pakai urine yg ptg, tgh hari, mlm, bacaan hcg mungkin kurang sbb dh minum bnyk kencing bnyk. Upt xboleh detect especially yg xbrp sensitive

sye penah mcm tu.. upt x konsisten even gne brand lain.. 2 hri lps tu period...

1y ago

ye sy pn pakai brand lain2 ..

Cuba jenama lain yang ada high sensitivity macam Clearblue atau Dip N Tell

1y ago

ok sis nt sy try...