perjuangan upt

mau tanya mommy2 smua..period sy teratur tiap bln,tp ni kli sya lewat 11 ari tp cek upt ngtf..ari tu lewat 2 days sy dah cek upt ngtf..td ari ke 11 pn stil ngtf..mmg blm ada rzki 2 garis ke tu?🥺..sy sd mngu 6thun😭

1 Balas

kadang kadang nak naik double line ni makan masa. saya before preggy ni 2 minggu tak berhenti buat upt still negatif minggu lagi satu tetiba positif. saya before pregnant saya and husband amalkan folic acid brand appeton, minum teh uncang buah zuriat sama sama and buat kelapa bakar. saya buat untuk ikhtiar dalaman saya kot kot awak boleh cuba jugak manatahu rezeki awak💕