program hamil

Nak tnya...bila kita cek upt..tp kita bca result dia lama...kputusan dia x betol ke...cth..mula cek x da garis 2...dlm stngh jam cm 2...lihat balik..ada garis 2...1 terang 1 samar...

2 Balas

sis check time awl pagi mse kita xd minum mkn ap lg tu sis . bgun2 mst rse nk kencing . sis bole try mse tu check . klau mse tu nmpk dua line wlau pon kabur 1line mmg sah sis preggy . selain dri wktu tu mmg bole jdi bacaan dy xdpt doc kata sbb normal pd ibu yg msih bru preggy . mksd ny janin bru nk mnjdi . selamt mncube ye sis

test lain sis.. baby dust 😊