Nak meluah

Sy dah 39 w 1day.. dalam beberapa harini nih sy jd sgt² pelupa.. pdhal sepanjg pregnant kalini sy x pernah jd lupe ape fav suami.. Cth suami minta kopi o ais.. sy buat kopi ais.. takpon sy blh tnye kat suami nak letak air sejuk ke buat air ni?? .. bende tak logic .. erti kata lain sy blh lupe perkara simple mcm tuh.. Sy rasa fail sgt².. ape perlu sy buat ye..

3 Balas

Sy praktis hafal number2, mulakan dgn pendek2, nanti try hafal yg panjang2 pula. Lebih bagus kalau train otak halaf ayat2 quran yg pendek / surah lazim.

2y ago

Okey sis t sy try .. terok sgt pelupe sy ni😂😂