STRESS ! Help me

Sy pregnant 19week.. pregnant kalini tak ready. Tp tetap ikhlas kan hati jgk.. alahan teruk sgt.. lambat mkn sikit .. angin naik kepala .. sakit ulu hati . Kdg² smpai menangis tahan... Org sekeliling tak faham . Tmbh lg suami.. rasa down sgt.. suami adakala tlg jgk buat keje rumah handle anak² ... Tp bila keje.. sy kena buat semua masak bagai.. sy tak lalu nk mkn sgt.. lama² suami nmpk berubah kata sy bg alasan.. dia tak faham situasi sy .. mula mcm² fikir.. lebih baik gugur je .. kalau alahan ni buat org sekeliling rimas dgn keadaan sy.. sy tak minta pun mcmni😭😭

3 Balas

Awk berbincang lah dgn suami. Minta dia ringankn beban dkt mana yg awk nk ringankan. Ajak utk tlg bersama. Slow talk dgn dia, kali ni awk pregnant lain sgt ulahnya, minta dia utk memahami

kuatkan semangat , redha, sabar syukur... sayangi diri, kerap makan w.pun sedikit. Elakkan stress

be strong mommy https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟