Pelupa semasa hamil

Ada tak ibu2 prgnt kt sini yg pelupa mcm sy, smlm lah kot paling teruk, trlupa nk cabut kunci dr dalam kereta, suami balik keje, lps tu kami nk keluar g dobi baru perasan kunci dlm kereta. Ya Allah lupa sungguh.. Xpnh jd cmni.. Xtau lah kot mcm2 sy pk nk buat lps balik keje, tu yg jd xfokus apa nk buat 😢Bising juga suami sy. Mujur xhilang kereta 😔 ada x yg mengalami masalah pelupa mcm sy.. Mari lah share pengalaman.. Risau pulak sbb jrg jd mcm ni.. selalunya sy yg jd reminder kt dlm rumah. #pregnancy #pelupa

2 Balas

Alahai awakkkkkk.. sabar ya. Biasa lah pregnant. Laki awak ni pun, awak pregnant kan? Biasalah jadi pelupa. Hormon berubah. Tak baik dia buat awak macam tu. Awak sabar ya. Saya baca tips ni: https://my.theasianparent.com/pelupa-ketika-hamil Harap harap membantu

sy lgi la lupa byk. kdg tu sblm pgi keje double cek hrini wfh ke kat ofis. penah dh separuh jalan sedar beg x bawak🤣