Ais batu

Boleh ke kita mndung nie mnum ais batu ..cth..air sejuk kosong..apa2 mnuman yg mlibatkan ais..sbb td sy buat jus oren..sy ltk ais batu mnum mcm bese.. Skli suami ckp..ais batu x elok d mnum bhya untuk awk dn bb kata nya..petua fmly die..betul ke x boleh d minum?..oh ya sy bkn hari2 pun minum air batu..air sejuk coway saja mnum bkn cmpur ngn air batu..

1 Balas

Owg ckp bby besar lau slalu mnum ais.. Wallahualam.. Kite pn slalu mnum😂