Berat Turun

Hi, sy dah 30w,smlm g checkup kat kk, berat Turun 800g,n hb pon turun dari 12 ke 10.3.. Pastu doctor suruh dtg lg 2minggu untuk review berat n hb, if berat Turun lg or naik bnyak sgt sy kene minom air gula.... But why??? Berat Turun pon kne air gula? Ingat kn berat naik je kene... sape2, ade pengalaman x tentang ni...n bnd ni buat sy serbasalah nk mkn macam2...

2 Balas

Hmmm xsure.. well sis blh je nk mkn mcm2 cuma monitor berat sis. Bertabah k sis

5y ago

Nk makan macam2 takot berat naik Sgt, nk kurang kan makan takot berat main turun plak.... Huh... 😯