Songsang

Sy dah 30 weeks. Bulan lepas pegi check up kat kk 28 weeks, baby dah pusing ke bawah. Mlm tahun baru haritu pegi scan 5d,tgok2 baby songsang. Doc ckp awal lagi n ade mase lagi utk dia pusing blek. Tp tulah sy asyik overthinking n risau. Ni pregnant kedua. Yg first dulu slalu gak scan , mase dah 7 bulan ke atas tak penah lagi dia berpusing songsang blek. Sape ade experience cmni

1 Balas

cuba masa solat sujud lama2 dalam hati doa supaya baby pusing ke tempat yang betul..moga dipermudahkan ya