Baby songsang

Saya dah 36weeks.. td scan kk doc gtaw bby songsang teros refer spital.. Ade peluang tak bby pusing balik ikot laluan? Mommy2 semua ade tips tak? Tq all

7 Balas

Sama macam saya, 34 weeks sekarang baby masih songsang. Saya sekarang buat flip untuk breech baby. Sis boleh tengok dekat youtube. Semoga baby pusing la. Hehe

5y ago

Risaunyeee... harap minggu dpn bby pusing laaa balik

Saya tak pasti.. Tapi kalau bby songsang nie sellau kena sujud lama sikit dan bnykkn tido mengiring.. In shaa Allah ok.. 🌹 bnykkn sembang gn bby..

Kakak sy refer pkar lpas 2x checkup n result songsang. Pakar pusing kan bby(ikut cara dy la)

Saluny pakar akn pusingkan...harap² bby sis bpusing nty

mngkin sis bleh tdo mengiring .. mk sy bg tips mcm tu

Banyak sujud sis, lagi gime dya aktif kt perot

X psti pula