Baby songsang

Hai mommies. Saya dh 30 weeks. And tadi masa scan doctor baby saya songsang. Ada yang ada experience tak? Biasa baby akan pusing atau dia akan stay je macam tu ya?

2 Balas

saya pon sama aritu. dr ckap baby kecik tu yg dia pusing2 dlam tu. dr ckap nanti 36 minggu kena check lain. kalau xpusing jugak, kena refer dr pakar. dr pesan supaya saya sentiasa ckap ngan baby. mintak kepala baby duduk bawah. ayah dia tiap2 malam ckap ngan baby. minta kepala baby kt bawah. 2 minggu lepas tu p check blek, alhamdulillah. kepala baby dah kt bawah ☺

2y ago

Terima kasih ya untuk tipsnyaaaa 🥰

Blh pusing smpai 36w