Baby songsang

Siapa ada pengalaman baby songsang? Saya sebelum ni scan baby elok je kepala kat bawah..tiba2 scan semalam baby songsang.. mommies2 ada tak cara nak bagi dia pusing balik? Kalau tak pusing jugak maybe saya akan dpat tarikh untuk czer 😔 saya dah 36 weeks.. doakan baby saya pusing balik ye semua 🤲🏻 #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

Anak sy la tu..36w songsang. Pastu dia kejap ok kejap songsang balik..last2 ms nk bersalin dia songsang balik.. sbb baby kecik dia boleh pusing2😌🥲

11mo ago

sis beranak normal ke czer?