baby songsang

Nak tanya..kelmarin ade scan kat KK..doktor cakap baby dlm keadaan songsang..apa perlu sy buat ye.? Pergi berurut ke biarkan baby pusing sendiri..? Btw dah 32 minggu

2 Balas

dia akn bpusing balik...sblm 35 week...sbb masa ni dia msh bpusing2..sbb kalo serius msti dokt akn refer pakar o&g utk tgk ..kalo sya x berani nak urut sbb x semua yg tukang urut tu pndai pusing baby .salah pusingau terbelit tali pusat kat leher. ..hosp pun ade tg blh bt dorang pusing and scan tp xtau la sapa buat...

5y ago

Sy dah 36week masih songsang 😭😭

Sama la dgn sis..doc scan 32 week bby kepala atas lagi..doc kta nnti dia akan pusing blk..harap2 pusing la..kalau tak,doc kta kena czer😅