33w posisi baby songsang

Momies ade pengalaman tak 33w tapi baby masih songsang, baru tadi doctor scan posisi baby songsang, padahal mase 31w nurse cek kepala baby dah kt bawah kt pelvis dh...lepastu harini 33w dia pusing balik pulak ..risau lah

2 Balas

doc bg masa smpai brp week sis? sy dulu pun songsang time 28w, n doc bg msa smpai 32w utk kepala bby turun bwah .. yg sy buat bykkan bersujud je, sujud terakhir tu lama sikit smbil doa dipermudahkan bersalin or apa² yg nk mohon .. buat selama yg boleh, selebihnya kita tawakal ye sis 🥰 btw bby sy selamat duduk posisi yg betul sblum 32w 🤗

2mo ago

kuasa Allah sis 🥰

songsang atas ke melintang? ..33 week msih awal baby ley pusing2 lagi smpai 36week

2mo ago

haah pusing baby tu ..akk ipar sy kata tak sakit pon. .