Salam,ada tak yg pernah alami mcm sy

Sy cek guna clear blue digital not pregnant,tp bila sy cek guna clear blue yg biasa tu +ve...ada sape2 pernah guna upt mcm ni x..buntunya..help me mommy

3 Balas

selalunya tunggu beberapa hari lagi or next weeknya and check balik. hormone hcg yg menyebabkan positive pregnancy mungkin lambat naik, sbb tu ada test dpt detect ada test tak dpt.

better puan berjmpe dgn doc tuk buat pemeriksaan...tu lg better...supaya kita xrs knpiuse...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

awal lg cek tu.. tggu lg dlm smggu