Upt clear blue digital

Hi akak2, nak tanya sy guna upt clear blue then keluar simbol buku.. sy cuba buka bahagian dalam then nampak ade 2 line.. sebelum guma clear blue sy guna upt yg biase then dpt samar2...

4 Balas

Means UPT error awak. Dah salah step tu. Awak baca betul betul instruction kat leaflet semula. Clearblue ni memang sensitif. Tak boleh tersalah step.

baca yg awk tulis ni teringat pengalaman anak sy no 4. beli cb konon nk snap gambar nk buat kenangan. sekali keluar tanda buku tu. membazir je. 😪

Salah guna dah tu. Dah invalid. Strip dalam tu dah tak boleh tengok, tak perlu bedah upt tu

upt salah step tu