Confius

Assalamualaikum ibu2.. Sy ada cek guna upt murah tp xda line.. Tp bila guna clear blue stick non digital naik line wlupun faint line.. Ada tak ibu2 pengalaman mcm ni

Confius
21 Balas

Salam, nak pinjam mata2 yang bole nampak faint line . Hehe saya nak pastikan memang ada faint line atau mata saja je? Kalau ada faint line bole jadi positive ke?

mcm invalid ja sis...saya pon dlu mcm tue jgak guna upt jenis nie..for 2nd trial saya try upt jenis lain plak...yg bleh naik 2 line saja...

Sy pn bru test ptg td guna clearblue ni dan ni hasil sy..adakah sy preggy sbb sy blm smpai yrikh piyed

2y ago

yang ni pregnant . dia boleh detect even 5/4 hari sbelum expected period.

Mungkin masih baru lagi. Boleh tgu lg seminggu Tp sebaiknya urin ambil masa pagi2 bangun tidur

Saya pun dapat faint line yg mcm dalam gambar tu, sama kan

pic xclear ni. tapi tngok mcm tak pregnant. try lagi seminggu dua.

Kalo garis samar yg tegak tu pregnant. Kalo xde lgsg baru negatif.

cube guna yg digital utk kepastian..guna 1st morning urine

try again sis seminggu dua lagi ,,😌samar ii xnmpk g

Check urin bila bangun dari tidur. Lebih accurate.