upt clear blue

assalamualaikum saya nak tanya berkenaan upt.. minggu ne saya ada cek upt.. satu upt biasa.. satu upt clear blue yang biasa.. satu lagi upt clear blue digital.. waktu siang saya gunakan upt biasa naik double line.. saya cek guna upt clear blue digital sekali menunjukkan saya positif 1-2minggu.. waktu malamnya sekali lagi saya cek upt clear blue yang biasa dan upt menunjukkan positif.. tapi bila cek keesokan paginya upt tu dah clear macam biasa bertukar jadi negatif.. saya cek sekali lagi menggunakan upt biasa tetap naik double line.. agaknya memang saya mengandung la kan..??

8 Balas

confirm pregnant. digital cb xpernah scam lagi setakat ni sebab digital cb ni sgt tinggi sensitivity nya. cuma nya kandungan awak masih baru. 1-2w bersamaan 3-4w. kalau pergi scan mmg sy tak suggest sebab takut awak panik. bila doctor inform xnmpk pape lg.

6mo ago

awak boleh cuba jumpa pakar o&g. minta advise. inform doctor apa yg merungsingkan awak. minta doctor advise. masa mri sebab xdpt detect yg awak pregnant. kalau awak tahu awak pon xproceed mri kan😊

saya pn mula2 nk tau pregnant cm tu.. guna upt murah double line samar2... pastu sy repeat guna clear blue pas 3 hr.. mmg clear double line..

for me simple je.. klu period delay pastu upt positive then u pregnant.. if there no bleeding, then xde msalah pape..

Sis cek clear blue digital pregnant 1-2 week bermakna sis pregnant. Sebab jarang clear blue digital ni scam

Assalamuailaikum...maaf blh tolong sy update waktu cek bsp 4kali...sy ingt 8pg 10pg...lg 2 lupa hehe

6mo ago

Saya, 8pg 10pg 2ptg 8mlm

Utk sahih kan g klinik . Sbb dia pnya upt lgi snsitif dri upt biasa kita guna 💕

6mo ago

kat klinik pun guna upt strip je awk, xlah klinik nak beli upt mahal2 yg ada high sensitivity utk public klinik kan. hehe. yg empunya post tu boleh buat skg adalah jaga kesihatan, tnggu kandungan dah masuk 8w, dtg klinik scan confirm nmpk janin+heartbeat

upt valid result within 10-15min. sebarang result after that tak valid dah sis.

awak mcm sy sekjp positif sekejap negative🥹 awak period lewat bpe hr?