UPT +ve tp clear blue digital NOT PREGNANT

Korang ada nampak samar tak?sy cek 5 upt strip naik samar tp cek clear blie digital NOT PREGNANT. Adakah sy pregnant? Ada yg mcm saya x? Tlg jeb pls. Da stahun ggur ank ke 2. #ingintahu #Sharing_dong_Bund

UPT +ve tp clear blue digital NOT PREGNANT
1 Balas

hi sis, pandangan mata saya upt nii mmg negative .. clear blue antara upt yg 99% boleh percaya even buat test 1hari lambat period ..

4d ago

haah makin terang sis, insyaAllah ada rezeki sis kalini 🥰 saya doa yg baik2 untuk sis 🤲🤍🫂