kematian baby

sy bersalin semalam tp sayangnya nyawa anak xpanjang.dia meninggal dunia.kawan2 doakan sy.tetiba sakit tanpa tahu sebab.

147 Balas

Innalillahi wainna ilaihi rojiun,,😢😢 Sabar lah wahai ibu,,smga ibu sllu sht,,dlm pantang jgn bnyk sgt stress,bby dijaga baik oleh bidadari syurga,

Salam takziah sis.. Semoga tabah mengharungi dugaan.. InShaAllah lepas ni Allah gantikan dengan sesuatu yg istimewa.. Setiap dugaan pasti ada sinarnya..

Takziah..same mcm saya..anak meninggal selepas 2 hari...sekarang pregnant lg tp disahkan missed misscariage...now tgh bleeding...

Hasbunallah wanikmal wakil..innalillahi waiinaililaihi rojiuun.. Salam takziah,harap bersabar sis.. InshAllah Allah gantikan nanti .

Al fatihah...salam takziah sis...moga dkurniakan y lebih baik..selamat bpantang.. sentiasa positif sis dlm bpantang..

Salam takziah.. Banyakkan bersabar. Jika tetiba berasa moody, ingatkan diri yang baby tengah tunggu sis di syurga sana..

Tahziah sis semoge ank sis tenang dinalam sane tabahkan hati yea kuatkan semangat rezeki tu masih ade buat sis

Salam takziah sis... tabah n sabar dgn dugaan yg diberikan...moga digantikan dgn lbh baik lg.. Aamiinn inshaAllah

Allahuakbar..besar dugaan sis..insyallah allah gantikan yg lebih baik lepas ni..semoga tanah hadapi ujian sis

Takziah sis..sdihnya dgr..sy doakn agar sis diberi kekuatan utk mengharungi saat duka ni...