..

Hai momies..doakan sy kuat n tabah ye.. semalam bru je baby sy disahkan meninggal dalam perut.. baby dh nk masuk 3m.. dktr pon xtaw sebab ape. sy xde masalah kesihatan pon. skrang tengah tunggu baby kuar sendiri xpon terpaksa masuk wad 1/12 nnti..doakan sy kuat ye.thanks

71 Balas

I am so sorry for your loss. I pray that the love of Allah enfolds you during this difficult times and He helps you heal with the passage of time. In syaa Allah.. May Allah SWT makes it easy for you and hubs. Stay strong my dear, everything happens for a reason and Allah knows best. Semoga dipermudahkan segala urusan..

5y ago

thanks for your du'a.. in shaa Allah,Ameen♥️

Salam takziah puan.. Semoga puan dan suami tabah.. Insyaallah Allah ada perancangannya. Sabar yer. Mungkin Allah nak gantikan dengan yang lebih baik. 🤲Banyakkan berdoa yer semoga semua dipermudahkan. Sy pun keguguran 1bulan lepas, Alhamdulillah skrg Allah bagi lagi sy peluang. Skrg pun masih Berjaga2.. Sentiasa positive

5y ago

terima kasih.. in shaa Allah sy pon redha. Alhamdulillah tahniah. take care ye😘

sis kena kuat tau... jangan sedih.. Allah tu izinkan dia sekejap je ada gan sis.. saya pon pernah merasakannya dua kali... ustaz saya cakap dia lah yang akan tunggu kita di syurga ...sis kene reda yeaa.. mungkin ada yg lebih baik dari tu.. Insya Allah..

5y ago

in shaa Allah sy cuba..thanks. tapii tulaaa kan bukan senang kan..harap2 ade rezeki lain lepas nie in shaa Allah.. semoga semua urusan awk pon dipermudahkan jugak lepas nie.Aamiin..

Takziah puan..sama mcm saya..saya doktor kata kandungan 50/50 saja..sbb ada pendarahan sikit ms sy bgn pg td..doktornkata kalau pendarahan risiko gugur ada

5y ago

terima kasih..sekarang cmne sis..take care ye..jangan lasak sgt..xyah la buat keje berat n jage pemakanan.

semoga sis tabah ya... Allah lebih sayangkan baby Sis... mungkin Ada Hikmah di sebaliknya.. Mana tahu sis mengandung baby Kembar pulak nnt.... InsyaAllah.

Takziah sis..mg d pmudahkn segala nya..aamiin..dan mg sis akn ada rzki pd ms akn dtg..Allahuma aamiin..mg sis kuat..aamiin..with the big hug❤

5y ago

Aamiin ya mujib.. in shaa Allah..thanks 😭

Tabahkan hati ye sis..yakinlah Allah Akan gantikan yang lebih baik Lagi..insyaallah Ada rezeki Lagi nanti lepas Ni ..aamiinn..

5y ago

in shaa Allah.. Aamiin..thnks sis

Sbb tu sy risau sgt klau bby lmbt gerak..sbb bby kt dlm xtau die ok ke xok..hope awk kuat dear.. insyaAllah Allah sebaik2 perancang

5y ago

in shaa Allah, thanks

Salam Takziah..Puan cuba minum air kelapa..in Syaa Allah bby ada turun..saya amalkan masa first bby kandungan lebih kurang 5 bulan

5y ago

ye ke?? thanks sis.. nanti sy amalkn mnum..

Takziah sis..semoga ada rezeki lps nie,semoga dprmudahkn n sis tabah.. sy pun bru msuk 3bln arini,hrp baik2 semuanya..