kematian baby

sy bersalin semalam tp sayangnya nyawa anak xpanjang.dia meninggal dunia.kawan2 doakan sy.tetiba sakit tanpa tahu sebab.

147 Balas

Salam takziah sis semoga tabah hadapi dugaan insya'Allah semoga diberi zuriat lagi aamiin.

Innalillahwainaillahirajiun😔 Kuatkan semangat ya mommy. Insya'Allah syurga untuknya.

Takziah sis. Kuatkan semangat ye. InsyaAllah ada hikmah disebalik tiap kejadian.

Innalillah takziah ye sis...semoga tabah menghadapi ujian Allah

Awk bersabar Nye... Ada hikmah Nye awk... Sye doakan awk kuat dan tabah nye

Takziah utk awak & suami. Banyakkan bersabar & tawakal dengan ujian Allah.

Innalillahiwainnailaihirojiun... Allah dah janji syurga tempatnya...Aamiin

Takziah.. Moga tabah menghadapi nya... Ank syurga menati ibu di sana...

Innalillhi wainna ilaihi raji'un.. Salam takziah dan terus kuat ya sis..

Salam takziah sis..hrp sis kuat n tabah..jg dri bebaik k.. 🌹🌹🌹