Syukur selamat bersalin 🥰

Bismillahirahmanirrahim ♥️ saya dah selamat bersalin 38w. Sebab gdm with insulin & asthma. Alhamdulillah dapat teran dengan 5kali push 🥰#1stimemom nikmat lepas dengar baby nangis tu Allah swt je yang tahu. Masa sakit nak bersalin tu yaallah nyawa bagai hujung tanduk 😢 #bestmoment

Syukur selamat bersalin 🥰
200 Balas

Tahnia sis nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

alhamdulillah tahniah sis.. sy pulak tngh tnggu masa je ne...kalau mlm ne x da contraction lg...esok mmng kena msuk wad..dh..sy pun ada gdm...tp x de lh smpai insulin..due date 21hb ne

Alhamdullillah sis..tahniah dan syukurlah sis dan baby dh selamat..doakan untuk saya dan anak juga selamat ye sis dan semoga sy mudah beranak..selamat berpantang sis🤗

alhamdllh tahniah mom🎉 boleh celebrate lpsni dgn mknan pantang ye hehe.. boleh share pengalaman tak mom bersalin dkt hospital mana ? husband boleh ikut masuk dah ke?

Alhamdulillah ,tahniah. saya tunggu lagi 2 hari untuk lahirkan baby sebab doktor dah bagi tarikh untuk admit. Doakan saya ya mummies supaya segalanya dipermudahkan.

4y ago

semoga dipermudahkan

tahniah ,sis ...sayapun gdm on insulin ...kene serah diri 10/3 ni...kalau boleh xnk induce...nak normal contraction b4 10hb tu (kalau boleh ler😚)...

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah sis selamat. Saya doakan anak terhindar dari segala penyakit ya. Aaminn aaminn ya rabbal al aaminn. Welcome mommy 🥰

Tahniah mama 😍 nikmat bersalin kann? Lepas baby kluar terus hilang rase sakit serta merta, dgr pulak suara baby mnangis. Ya Allah bahagianya 😍❤️

alhamdulillah... tahniah sis... kes kita sama ada gdm & astmha... harap dapat bersalin normal macam sis juga bulan jun ni... amiiin☺

4y ago

Insyaallah semoga dipermudahkan sis 🙂

alhamdulillah selamat berpantang... doakan saya jgk esk dh kene serah diri gdm jgk.. ank first.. sekarang dh rasa sakit2 pinggang

4y ago

Sy pn kene serah diri risau je