Doakan kandungan sihat & selamat❤

Sy ada soalan buat mommies yg ada pengalaman ethopic. Apa symtom yang mommies rasa time pregnnt luar rahim tu?sakit tak? maaf sy sekadar nak tau Sy skrg prggy 5 weeks tapi belum dpt tau kat mana janin tu.risau ethopic,tapi sy tak ada rasa sakit apa .Doakan kandungan sy normal yaa. Ni preggy yg kedua selepas gugur tahun lepas?

21 Balas

Allahu..sama cm sy gugur bln 5 hri tu...skarang masih dlm wad..smalam baru operate buang kantung,janin x membesar dn ad skit anggur...sy pn x rasa sakit masa pregnant...cuma klua darah fresh tp tiada ketulan,n selang beberapa ad tompokan coklat...rupanya suspek ektopik atau anggur..alhamdulillah allah masih syg sy..anggur dlm perut x sempat membesar sepenuhnya..sy harap puan teruskan follow up dgn hospital...mnx pada allah beri yg terbaik utk puan dn zuriat..😊

5y ago

Insya allah...harap allah mudahkan urusan puan dan kandngan...